Ostrako Beachside Suites

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68

Villa in Zakynthos

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: ES64LESSFRAME 2.0 , HY30 , HY40 , E85

Pivot House

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68 , Ε75FD

Summer House

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68

Υπόσκαφη Κατοικία στην Πάρο

Χώρα: Πάρος , Ελλάδα Σειρές: HY30 , E50 , E38 , ES38

Villa of Delight and Serenity

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68

Villa La Punda

Χώρα: Κυκλάδες Ελλάδα Σειρές: HY30

Ιδιωτική κατοικία στην Αττική

Χώρα: Αττική Ελλάδα Σειρές: HY30 , HY40 , E45HV

Villa La Vista

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68

Ιδιωτική κατοικία

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: ES38 , E45

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών “Anamnisis”

Χώρα: Ελλάδα Σειρές: E50 , E68

Private Residence in Mykonos

Χώρα: Μύκονος , Ελλάδα Σειρές: HY40

A Gift in the Heart of Monastiraki

Χώρα: Αθήνα , Ελλάδα Σειρές: E38

Ιδιωτική κατοικία στη Φιλοθέη

Χώρα: Φιλοθέη , Αττική Σειρές: E70LS , E45

Le Grand Bleu

Ελλάδα, Σειρές:

Naxos Villa

Ελλάδα, Σειρές:

Η INOXAL® δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών κατασκευών. Προσεγγίζει το σχεδιασμό τους μεμονωμένα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υλικών και φυσικά με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της, προτείνει λύσεις πλήρως προσαρμοσμένες στο έργο και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί.

Πραγματοποιώντας έργα υψηλών απαιτήσεων τόσο στη Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, πιστοποιεί την τεχνογνωσία και την ευελιξία των παραγωγικών της διαδικασιών.

Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά το σχεδιασμό του έργου, προτείνει λύσεις, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Οικίες

Το διαμέρισμα ως κέλυφος, αφηγείται μια ιστορία συνέχειας. Τα φυσικά υλικά, το ξύλο, η πέτρα και το μάρμαρο, οι εμφανείς τσιμεντοκονίες, το γυαλί και το ύφασμα, αλλά κυρίως τα κουφώματα με το φως τους που του δίνουν πνοή, είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτιστεί η καθημερινότητα των ενοίκων. Ο τόπος που η ζωή αλλάζει καταρχήν τεχνικά, αλλά ταυτόχρονα λειτουργικά και αισθητικά.

Ξενοδοχεία

Yπέρ-πολυτελείς σουίτες και μοναδικά δωμάτια με κουφώματα που κλείνουν ερμητικά, κομμένα και ραμμένα για κάθε γούστο και ανάγκη, εξοπλισμένα με κάθε μικρή και μεγάλη πολυτέλεια που μπορεί να χρειάζεται (ή και να φανταστεί) ο φιλοξενούμενος, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους στη διακόσμηση και την αισθητική, είναι κάποια μόνο από τα βασικά «ατού» της ξενοδοχειακής μονάδας. Η πράσινη έκταση και οι χρυσαφένιες παραλίες που περικλείουν την περιοχή είναι απλά το κερασάκι σε αυτό το resort που θα μπορούσε κάλλιστα να φιγουράρει δίπλα στη λέξη «πολυτέλεια» στο λεξικό.

Βιομηχανικά κτίρια

Η αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού στοχεύει στην επίτευξη οπτικής άνεσης μέσα στα κτίρια και στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και στη γενικότερη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης μέσα στους χώρους, συνδυάζοντας φως, θέα, δυνατότητα αερισμού, αξιοποίηση και ρύθμιση της εισερχόμενης ηλιακής ενέργειας.
Ιδιαίτερη σημασία κατά το σχεδιασμό των κουφωμάτων έχει η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των απαιτήσεων σε φωτισμό από το φυσικό φως, ανάλογα με τη χρήση του κτιρίου και την εργασία που επιτελείται μέσα στους χώρους.

Κτίρια Γραφείων

Κτίρια γραφείων ειδικά μελετημένα και εξοπλισμένα ώστε να ικανοποιούν απόλυτα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις, σύμφωνα με τις νέες αντιλήψεις εργασίας. Μεγάλα ανοίγματα με άπλετο φώς, συστήματα σκίασης αλλα και τα ενεργειακά κουφώματα για εξοικονόμιση ενέργειας. Ο εργονομικός εξοπλισμός, το σύστημα κλιματισμού και κάθε άλλο απαραίτητο μέσο, δημιουργούν ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

Καταστήματα

Με μελετημένο καταμερισμό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πρότυπες βοηθητικές υπηρεσίες, τα πολυκαταστήματα εξασφαλίζουν την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους τους, ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει.

Είναι ο αγαπημένος σας προορισμός! Ένας μοναδικός χώρος συγκεντρώνει της περισσότερες διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές.

Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Νοσοκομεία

Χώροι με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα με δείγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής ενσωματώνοντας στοιχεία της κλασσικής ελληνικής αρχιτεκτονικής και με μνημειακό χαρακτήρα.
-Δώρο Ζωής.
-Ελπίδα Ζωής.
Ο πιο ανθρώπινος χώρος μετά το σπίτι σας !