Από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου, η INOXAL by ETEM συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχείων στην Ελλάδα την XENIA 2021. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ,στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo η οποία συγκέντρωσε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές.

Σε ένα ελκυστικό περίπτερο 64 τ.μ., η εταιρεία παρουσίασε τις τελευταίες αρχιτεκτονικές λύσεις αλουμινίου για παράθυρα, πόρτες και συρόμενα συστήματα.

Μία από τις καινοτομίες της παρουσίασης της εταιρείας ήταν ένα δείγμα από τα απόλυτα μινιμαλιστικά αρχιτεκτονικά συστήματα, τα οποία διαθέτουν τη μικρότερη διατομή αλουμινίου στην ελληνική και διεθνή αγορά, της πορτογαλικής εταιρίας HYLINE, του οποίου ο αποκλειστικός συνεργάτης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι η ΕΤΕΜ, όπως ανακοίνωσε επίσημα τον Νοέμβριο.

Το συρόμενο σύστημα Ε50 (Slim), ES38 αλλά και τα ανοιγόμενα συστήματα E68HV, Ε45 και Ε75FD αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου προϊόντων της ETEM παρουσιάστηκαν σε πραγματικό μέγεθος, δίνοντας στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μια ευρεία επιλογή λύσεων για τα έργα τους.