Δυναμική παρουσία της INOXAL by ΕΤΕΜ δίνοντας το παρόν στο 3ο The Architect Show (tAs) που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo παρουσιάζοντας ένα έξυπνο concept όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Στο event τα αναβαθμισμένα συστήματα HYLINE, τα απόλυτα μινιμαλιστικά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, τα οποία διαθέτουν την μικρότερη διατομή αλουμινίου στη ελληνική και διεθνή αγορά. Τα συστήματα προσφέρουν απεριόριστη θέα, είναι ιδανικά για μεγάλα ανοίγματα και παρέχουν την ιδανική λύση για απαιτητικά projects σε τροπικά, αλλά και πολύ κρύα κλίματα. Η εργονομία και το κομψό στυλ προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των αρχιτεκτόνων.

Όλα τα προϊόντα της HYLINE περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό της ΕΤΕΜ, καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δεδομένου ότι είναι ένα custom made  προϊόν, μπορεί να καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες κάθε έργου σχεδιαστικά και λειτουργικά. Παρά την ελαχιστοποίηση του ενιαίου περιμετρικά πλαισίου, τα συστήματα του Πορτογαλικού Οίκου είναι στιβαρά και παρέχουν υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομείωσης.