Εταιρικό Προφίλ

Στην INOXAL επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα. Μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, διασφαλίζουμε τη δημιουργία ανώτερων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μας οδηγεί στην προσφορά μοναδικών λύσεων με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.

Η ιστορία μας

Το 1991 ιδρύεται η INOXAL απο την οικογένεια Πανουργιά έχοντας ως κύριο αντικείμενο την κατασκευή, εγκατάσταση και πώληση αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Με την αναπτυξιακή πορεία της να διαφαίνεται από τα πρώτα κιόλας βήματα της στο χώρο, προχώρησε στη δημιουργία μιας πλήρους αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής. Παράλληλα, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με μεγάλα έργα και ειδικές κατασκευές, καθώς και με την πώληση έτοιμου προϊόντων σε ευρωπαϊκές χώρες.

Στη συνέχεια η INOXAL μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθήνας και αρχίζει επενδυτικό πρόγραμμα προμήθειας σύγχρονου εξοπλισμού. Η πορεία της αυτή, της χάρισε και μια σημαντική διάκριση. Το 2000 της απονεμήθηκε από τον «ΕΟΜΜΕΧ» και το επιμελητήριο Στερεάς Ελλάδος το πρώτο βραβείο Νέας Επιχείρησης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Το 2002, η INOXAL κάνει τα πρώτα βήματα στις εξαγωγές έτοιμου κουφώματος και υαλοπετάσματος στην αγορά της Αμερικής μιας από τις πιο δύσκολες αγορές του κόσμου. Το άνοιγμα σε νέες αγορές επιβάλλει επενδύσεις σε σύγχρονο παραγωγικό και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό.


Το 2004, προβαίνει στην απόκτηση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού δημιουργώντας έτσι μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής. Το ίδιο σύστημα δημιουργεί τμήμα σχεδίασης, μελέτης και κατασκευής υαλοπετασμάτων, που απευθύνεται αποκλειστικά στους κατασκευαστές αλουμινίου και προσφέρει σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές οποιοδήποτε υαλοπέτασμα.

Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου σε αναρίθμητα σχέδια, πρωτότυπες προτάσεις και εφαρμογές όλων των τύπων δημιουργούνται με τη τεχνογνωσία INOXAL.

Αναρίθμητες επιλογές στην κατασκευή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, υψηλή ποιότητα και αισθητική, μείωση κόστους και χρόνου είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που παρέχει η εταιρία. Στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.