Η INOXAL by ETEM στο The Architect Show 4. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η διοργάνωση του The Architect Show, έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 10 & 11 Δεκεμβρίου. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events για την αρχιτεκτονική και το design. Με 6.000 επισκέπτες αρχιτεκτόνων, μηχανικών, σχεδιαστών και κατασκευαστών για δύο ημέρες.

Tο διήμερο αρχιτεκτονικό γεγονός The Architect Show 4 έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 10 & 11 Δεκεμβρίου, το event αποτελεί σημαντικό θεσμό για την αρχιτεκτονική κοινότητα. Η INOXAL by ΕΤΕΜ συμμετείχε στο event παρουσιάζοντας δύο θερμοδιακοπτόμενα συστήματα υψηλών προδιαγραφών της ΕΤΕΜ. Το συρόμενο σύστημα ES38 με την λύση του χαμηλού οδηγού και το κορυφαίο ανοιγόμενο σύστημα ΕW70. Τα συστήματα διαθέτουν ευρεία γκάμα τυπολογιών εξαιρετικές ενεργειακές αποδόσεις, αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και είναι ιδανικά για κάλυψη μεσαίων και μεγάλων επιφανειών. Αναβαθμίζοντας αρκετά την εμπειρία του τελικού χρήστη.

Θεοχάρης Πανουργιάς – Δ/ντης Εταιρικών Πωλήσεων Ν. Ελλάδος, INOXAL by ETEM

Ο Θεοχάρης ΠανουργιάςΔ/ντης Εταιρικών Πωλήσεων Ν. Ελλάδος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διοργάνωση του event δήλωσε ότι: “Το The Architect Show, είναι ένα event το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα καινοτόμα προϊόντα της ΕΤΕΜ στο ιδιαίτερο κοινό των αρχιτεκτόνων με στόχο μακροχρόνιες και ισχυρές συνεργασίες”.

Tο The Architect Show 4 ολοκληρώθηκε αποδεικνύοντας πως η κοινότητα των αρχιτεκτόνων στην Ελλάδα είναι ζωντανή και πολύπλευρη. Η INOXAL by ΕΤΕΜ στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη του αρχιτεκτονικού κλάδου, ενισχύοντας τις σύγχρονες κατασκευές σε όλα τα επίπεδα.