Τέσσερα βραβεία και μία τιμητική διάκριση απέσπασαν η ETEM και ο συνεργάτης της Inoxal by ETEM.

Η εκδήλωση Aluminium in Αrchitecture Αwards προωθεί τις καλές πρακτικές στον χώρο του αλουμινίου, ενώ παράλληλα γεφυροποιεί το αλουμίνιο με την καινοτομία.

Πέντε μεγάλες διακρίσεις απέσπασε η Inoxal by ETEM στη φετινή διοργάνωση, αναδεικνύοντας πρωτοποριακά έργα, στα οποία τοποθετήθηκαν κορυφαία συστήματα ΕΤΕΜ. Τρία (3) Gold, ένα (1) Silver, καθώς και η τιμητική διάκριση “Designer of the Year”, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη σταθερά ανοδική πορεία και ανάπτυξη της Inoxal by ETEM στον κλάδο του αλουμινίου.

«Οι αποψινές βραβεύσεις ήρθαν ως επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής πορείας και της αριστείας σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε σχετικά ο δ/ντής εταιρικών πωλήσεων της Inoxal by ETEM, Θεοχάρης Πανουργιάς.

Η σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης της Inoxal by ETEM με την εταιρεία διέλασης ΕΤΕΜ, αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Υπόσκαφη κατοικία στην Νάξο

Η υπόσκαφη κατοικία στην Νάξο “Le Grand Bleu”, η οποία απέσπασε διπλή διάκριση, αποτέλεσε για την Inoxal by ETEM μια ιδιαίτερη πρόκληση, καθώς η ήπια ένταξη της στο τοπίο ήταν αυτή που την ξεχώρισε. Μέσα από την ευρεία γκάμα λύσεων, αλλά και τις ευκολίες των ευέλικτων συστημάτων που σχεδιάζει η ΕΤΕΜ, η Inoxal παρέχει άμεσες και λειτουργικές λύσεις.