Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Με έδρα μας την Λαμιία στο κέντρο της Ελλάδας, εδώ που χτυπά η καρδιά της δημιουργίας μας στο νέο μας, καθετοποιημένο υπερσύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων, αλλά και από τον εκθεσιακό μας χώρο στην Αθήνα, αναπτυσσόμαστε, εξελισσόμαστε και επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό επιζητούμε συνεργασία με εταιρίες ή μεμονωμένα άτομα, ώστε να συμπράξουμε προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μοναδική προϋπόθεση για τη σύναψη επαγγελματικής σχέσης και την αποδοχή νέων συνεργατών, είναι ο επαγγελματισμός του ενδιαφερόμενου, η αγάπη του για το αντικείμενο της εργασίας του και η επιθυμία του για συνεχή εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα μιας πιθανής συνεργασίας μας. Γίνετε ένας από τους επαγγελματίες συνεργάτες μας, εμπλουτίζοντας το δίκτυο των αντιπροσώπων μας στις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

H Εταιρία INOXAL υποστηρίζεται ήδη από ένα σεβαστό δίκτυο αντιπροσώπων σε πολλές μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο.