Είναι μια πρωτοπόρα και σύγχρονη βιομηχανική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, τηρώντας διαρκώς τα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και μια σπουδαία θέση τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.


Το 1991 ιδρύεται η INOXAL απο την οικογένεια Πανουργιά με την αναπτυξιακή πορεία της να διαφαίνεται από τα πρώτα κιόλας βήματα της στο χώρο, προχώρησε στη δημιουργία μιας πλήρους αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής. Παράλληλα, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με μεγάλα έργα και ειδικές κατασκευές, καθώς και με την πώληση έτοιμων προϊόντων σε ευρωπαϊκές χώρες.

Το 2002, η INOXAL κάνει τα πρώτα βήματα στις εξαγωγές έτοιμου κουφώματος και υαλοπετάσματος στην αγορά της Αμερικής μιας από τις πιο δύσκολες αγορές του κόσμου. Το άνοιγμα σε νέες αγορές επιβάλλει επενδύσεις σε σύγχρονο παραγωγικό και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό.

Το 2004, προβαίνει στην απόκτηση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού δημιουργώντας έτσι μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής. Το ίδιο σύστημα δημιουργεί τμήμα σχεδίασης, μελέτης και κατασκευής υαλοπετασμάτων, που απευθύνεται αποκλειστικά στους κατασκευαστές αλουμινίου και προσφέρει σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές οποιοδήποτε υαλοπέτασμα.

Συστήματα αλουμινίου σε αναρίθμητα σχέδια, πρωτότυπες προτάσεις και εφαρμογές όλων των τύπων δημιουργούνται με τη τεχνογνωσία INOXAL, υψηλή ποιότητα και αισθητική, μείωση κόστους και χρόνου είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που παρέχει η εταιρία. Στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.


Οι συνεχείς βραβεύσεις και παρουσία της εταιρίας σε εκθέσεις και αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς έρχονται να επισφραγίσουν την σταθερά ανοδική της πορεία στον κλάδο του αλουμινίου, συγκεκριμένα η εταιρία έλαβε το 2000 από τον «ΕΟΜΜΕΧ» και το επιμελητήριο Στερεάς Ελλάδος το πρώτο βραβείο Νέας Επιχείρησης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, στη συνέχεια η INOXAL λαμβάνει το μεγάλο βραβείο της χρονιάς στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό “Architecture in Aluminium Awards” ως “Aluminium Designer Of The Year” για το 2022, επίσης απονέμονται στην εταιρία άλλα 4 βραβεία (3) Gold και (1) Silver για έργα τους την περίοδο 2020-2021.

Τέλος η εταιρία έχει προχωρήσει σε πιστοποιήσεις κατά (ISO9001, ISO14001) με στόχο την κατασκευαστική αριστεία σε όλα τα επίπεδα και την βιώσιμη ανάπτυξη.


Παραγωγικές Εγκαταστάσεις

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε πτυχή του. Για την επίτευξη του εξαιρετικά υψηλού βαθμού κάθετης ολοκλήρωσης, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της INOXAL περιλαμβάνουν:

 • 1 μονάδα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου
 • 1 αποθήκη logistic
 • 1 μονάδα κοπής μετάλλων
 • 1 γραμμή συναρμολόγησης αλουμινίου-ξύλου
 • 1 μονάδα παραγωγής για διάφορες πόρτες εισόδου και εσωτερικές πόρτες
 • 1 μονάδα κατεργασίας σιδήρου

Ικανοί για όλα

Στους βιομηχανικούς χώρους της INOXAL λειτουργούν:

 • γραμμές CNC
 • αυτοματοποιημένες γραμμές συσκευασίας
 • 2 μονά πριόνια
 • 2 αυτόματες γωνιάστρες
 • 1 γραμμή CNC (water jet)
 • 1 γραμμή κατεργασιών (για μέταλλα)

H εταιρία διαθέτει έναν υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο όπου αποτελεί το ιδανικό selling point με στόχο να αναβαθμίσει πλήρως την εμπειρία του επισκέπτη με τρόπο κατά τον οποίο του δίνετε η ευκαιρία να εξερευνήσει τα καινοτόμα Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει η έκθεση, μέσα σε ένα ευχάριστο, μοντέρνο, άνετο και φωτεινό χώρο. στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η INOXAL εγγυάται συνεχή και αδιάλειπτη παράδοση σε όλους τους πελάτες της. Με συνεχείς καινοτομίες και επενδύσεις σε εξοπλισμό υποδομής και προσωπικό, η εταιρία κατατάσσεται ανάμεσα σε άρκετες εταιρίες του κλάδου ως μια διεθνή εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες.