Όραμα

Το όραμα μας είναι να είμαστε ηγέτιδα εταιρία στην κατασκευή και ανάπτυξη συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Στόχος

Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε καθημερινά το βιωτικό επίπεδο των ανθρώπων ενισχύοντας τα κτίρια μέσω των συστημάτων μας.

  • Υψηλής Απόδοσης: Τα προϊόντα INOXAL έχουν υψηλή απόδοση θερμομόνωσης – ηχομόνωσης, εξωτερικά την αντοχή και την δύναμη του αλουμινίου, με την εσωτερική ζεστή αισθητική και την οικεία εικόνα του ξύλου.
  • Elegant Design: Οι απαλές γραμμές των προϊόντων INOXAL και η κλασική σχεδίαση σε συνδυασμό με την ασύγκριτη ποιότητα τονίζουν τις αισθητικές προνόμια αυτής της σειράς, καθιστώντας το αλάνθαστο.
  • Comfort 4 Seasons: Η INOXAL χρησιμοποιεί το σύστημα SGG PLANITHERM 4S που αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό στρωμάτων που αντικατοπτρίζουν πιο αποτελεσματικά τη θερμική ακτινοβολία έχει μήκος κύματος που είναι κατάλληλο για θερμική μόνωση.
  • Quality: Oι σωστές κατασκευές αλουμινίου προϋποθέτουν υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία. Όταν προβλέπονται αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητα και η μακροχρόνια λειτουργία των κουφωμάτων χωρίς προβλήματα.

Αξίες

Οι αξίες μας αποτελούν την ουσία της συνολικής επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους πελάτες και το σύνολο των συνεργατών μας.

  • Ακεραιότητα: Οι ενέργειές μας χαρακτηρίζονται από ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια. Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με ειλικρίνεια και αμεροληψία.
  • Ομαδικό Πνεύμα: Δημιουργούμε ανοιχτές και θετικές σχέσεις προκειμένου να προάγουμε τη συνεργασία και να επιτύχουμε καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα της ομάδας είναι πάντα μεγαλύτερο από τα μεμονωμένα αποτελέσματα των ανθρώπων που τη συνθέτουν.
  • Πρωτοβουλία: Χρησιμοποιούμε κάθε πόρο, ανθρώπινο ή μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο που πηγάζει από τις ιδέες όλων των εμπλεκομένων.
  • Αφοσίωση: Η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της επιδεικνύουν έμπρακτα αφοσίωση τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντί στους πελάτες με τους οποίους συνεργάζονται.